Hallååå

Hej ni som fortfarande läser min blogg! Tänkte bara uppdatera lite, just nu befinner jag mig i Köpenhamn efter en otroligt rolig vecka på Dana cup. Tyvärr förlorade vi i kvarten och jag blev skadad och så.. :( 
Men nu har jag och min familj varit i Köpenhamn i två dagar för shopping men idag åker vi hem. Kommer hem sent ikväll tror jag.
Resten av lovet har jag varit med kompisar, grönan, solat, badat, shoppat, ätit massa glass, kollat på massa serier osv. Hoppas ni haft det jättebra!! Puss

Btw, jag vet inte riktigt om jag ska fortsätta blogga, men vi får se hehe. Hej så länge
 
 

Ikea

Igår var jag på i Ikea för inhandla nya saker till mitt rum. Jag ska nämligen måla alla mina väggar vita, ha en matta, skaffa en garderob och ta ut en byrå och så ska jag kaanske skaffa större säng. Sedan blir det omöblering också så det blir kul att se hur det blir sen! 
Idag ska jag iväg till Siggesta med pappa för att spela minigolf haha, trevligt trevligt. 

Snabbt

Nu drar jag in till stan och möter upp en kompis för en fika! Ha en bra dag :) 
 

Nya blogg.se?

Haha jag märkte att alla skrev på sina bloggar för typ två veckor sedan att det hade kommit en ny blogg.se som var jättekonstig. Fick den nu precis och den är heelt annorlunda än den förra. Men det ska nog gå ändå! 

Dom senaste tre dagarna har varit mycket hektiska- därav ingen bloggning. För tre dagar sen mötte jag upp Agnes (som btw fyller år idag, grattis igen gumman, love you) ..  vid Sergelstorg för att kolla på bio och vi såg filmen Lol. Den var asbra och det var en sjukt snygg kille i filmen! (♥) 
Igår var jag med Lina, Lisa och Natalie hemma hos Lina. Det var hur mysigt som helst, vi träffas inte alla så ofta så det behövdes. Vi spelade hockeyspel, badade två gånger och lekte Burken, hihi. 
Sedan på kvällen åkte jag hem till Lisa där jag sovde över och denna dag har också spenderats med Lisa. 
Det var nog allt som hänt än så länge, pusshej.

Mer bilder


Dagen

Hej igen! Haha jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle komma iväg på den den springturen för jag är så himla lat men mamma lyckades övertala mig tillslut. Det visade sig att jag hade tappat det helt. Blev trött efter bara en liten stund. Men det ska det bli ändring på!

Tidigare idag var jag ju och badade, men senare åkte jag och min familj till sjukhuset för att hälsa på min farmor som precis operarat knät. Hon hade jätteont och jag tyckte så synd om henne, krya på dig farmor! ♥
Usch jag hatar sjukhus, jag blir bara deppig och tycker synd om alla som ligger och har ont. :(
Men farmor verkade vara på bättringsvägen igen iaf så det kändes skönt.
Byebye now

Let´s go to the beach

Idag bär det av till stranden med min familj och god picknick.  Senare tänkte jag ta en springtur för att gå igång konditionen igen, jag har tappat den helt!
Hörs senare :*


Kaos

Så här ser det ut i våran konversation med mycket mera haha men seriöst jag pallar inte mer, jag måste ha en biljett och så är det bara.


Panik x 1000000

Det enda jag har tänkt på idag är biljetterna till Justin Bieber konserten i april för dom kommer nämligen ut imorgon. Jag vet liksom inte vad jag ska göra av med mig själv. Jag får attacker, skriker lyssnar på hans låtar och sedan försöker jag lugna ner mig. Men det går seriöst inte. Om inte jag får biljetter tar jag livet av mig!!!!!!!!!
Men Amanda, jag och Agnes har en plan så jag ska försöka possitivt..

Hola

Hej allihopa! Nu är jag hemma från Spanien, resan tog typ 10 timmar så vi kom sent i natt.
Jag skulle gärna stannat kvar en vecka till, men det är bara att gilla läget. Det var underbart där, 30 grader varje dag, havet, god mat, stor lägenhet osv. Sedan kommer man hit och det är gråa moln och blåst. Sverige alltså..
Här kommer iaf några härliga bilder från veckan!
Mer bilder kommer någon annag gång. Puss

RSS 2.0