Hejdå Sverige !

Nu måste jag ta och börja packa eftersom att vi ska åka om några timmar, klockan 6 på morgonen går planet!
Taggad till tusen är jag, hehe. Vi ses om en vecka förhoppningsvis brun och glad! :D ♥

Grekland 2011

Linn och Sofie

Igår var jag med Linn och Sofie, vi tre har inte sovit över tillsammans på typ tre år (!), så det behövdes. Vi badade i bagarn, åt godis+dip+chips, kollade på film, gjorde manikyr, bastade osv. Det var jättemysigt!
Sedan har jag varit på stan med Linn för att shoppa lite mer. ↓

Både linnet och shortsen är från BikBok!



Ödlor

Igår när jag och min syrra och kusin kom hem från en liten cykeltur till Bovallen stannade vi till vid vattnet och hittade två ödlor, haha! Dom var såå söta :)

Sommarshopping


Strandväska- H&M
Turkosa shorts- H&M
Svarta shorts- Vero Moda

Spanien!!!!

Åhhhhh jag är heeeeelt hypad just nu, fick precis veta att jag och min syster ska med mina kusiner till Spanien i en vecka!! Wiiihhoo vi åker på onsdag :D
Hade verkligen ingen aning om det!  Resten av sommaren ska jag vara i Danmark, Skåne, lite på landet och hemma med kompisar. Det kommer bli en väldigt awesome sommar mina vänner ;)

Midsommar

Hej alla! Igår firade jag och the family midsommarafton på mina kusiners landställe med massa folk.
Det var väldigt kul, vi hade femkamp, åt god mat och spelade fotboll!
Jag vann faktiskt en gren i femkampen så jag fick en påse godis, hehe :3
Idag kom jag hem från landet och nu är min kusin Victor här. Hoppas ni hade det bra igår! ♥

Oh my lord


Arbeta

Hejhej. Idag ska jag lacka in våra plankor på baksidan för att få lite cash. Sedan ska jag göra mitt träningsprogram för att hålla igång lite när vi har uppehåll på fotbollen, hurtigt. För att belöna mig själv lite sen så ska jag lägga mig i sängen och kolla Vampire Diaries. Jag har börjat att kolla om alla sässonger igen, hihi.



As long as you love me

För någon timme sedan kom jag hem från Lina, och ska jag ner till Boo badet för att träffa hon och Natalie igen. :)
Ha en bra dag!

Hemma

Jag är hemma och jag lever. ;)
Cupen gick sådär, vi hade otur med mycket och den var inte så bra arrangerad. Men vi kom iaf till kvartsfinal och förlorade på straffar, surt som attan. Men det är bara att ta nya tag och tagga inför Dana cup som är i Danmark i en hel vecka! 
Just nu sitter jag och lyssnar på Justin Biebers nya album Believe (gud var bra han är alltså ♥) och ska fixa lite packning för en övernattning med Lina och Natalie hemma hos Lina. Det blir säkert mysigt. Idag på dagen var jag hos Linn med August, Joel, Agnes och Jesper och vi badade med kläder, hihi.
But now undrar dom säkert varför det tar så lång tid så jag avslutar detta inlägg nu, hejsvejs

Skolavslutningen igår, nu sommarlov!

Det känns så otroligt skönt att ha slutat skolan, wiiiii
Idag har jag spenderat första dagen på sommarlovet med Lisa. Vi har haft picknick med jordgubbar, tittat på Friends och badat i bagarn, en perfekt start på lovet. Imorgon ska jag iväg på cup i några dagar men ni får ha det bra så länge så hörs vi när jag kommer hem!

Måndag

Idag kl.9.00 var hela skolan på Bovallen för att se niorna mot lärarna. Niorna sög och lärarna vann med 5-2. När vi ska möta lärarna kommer vi krossa dom!!
Men back to subject, sedan tog vi bussen till skolan igen för att äta och städa, vi slutade vid tolv typ vilket var väldigt skönt. Efter skolan tränade jag och nu började precis Sverige- Ukraina matchen så jag ska ta och kolla nu, puss

Helgen

Tjaa. Jag har hat en suverän helg! I lördags spelade jag match mot Vasalund och vi vann med 5-0! Sedan åkte vi till mina kusiner för att fira Victor som fyllde 14 år.  Det blev mat och tårta :) Efter det sminkade Emilia mig och hon tog också lite foton..
Igår var jag på grönan med Amanda, Agnes, Linn, Jesper, Vilhelm, Axel, Christopher, Nicodemus och Gustav.
Vi var där från att dom öppnade tills dom stängde så jag var jäkligt trött när jag kom hem. Det var iaf jättekul!!

Väldigt snygga killar










Äckliga godisar

Sitter just nu och äter äckliga godisar som jag fick från min mormor igår, haha hon köper aldrig goda. Men jag äter dom ändå för det är liksom fortfarande godis, hehe.
Juste, vi har ingen lektion kvar i skolan, weeiho. Det är liksom bara lekar, spela fotboll och sånt på lektionerna, fett chill.
Imorgon ska dock våran klass paddla kanot vid Djurgården. Det blir kul hoppas jag, har aldrig gjort det förut. Bara det inte blir dåligt väder eller att jag ramlar i är jag nöjd.
Idag blir det träning för mig. Jag har nämligen inte tränat dom senaste två gångerna pga min förkylning!

Efter Gothia vinsten förra året, minnen

Bloggar mer under lovet

Men nu är det liksom slutspurten innan sommarlovet, så det blir liksom några inlägg då och då för tillfället.
Iaf, i lördags spelade jag match i ösregn men vi vann med 4-1 (tror jag), i söndags spelade jag match med juniorerna i ösregn och det blev 3-3. Alla dessa orkaner som har varit under helgen har gjort så att jag blivit förkyld. Nyser hela tiden, näsan rinner och jag har fått en sån där halvt hes röst which I love, hehe. Visst låter det snyggt med hesa röster? Eller är det bara jag? haha.
Jaja, jag gick inte på träningen idag utan Emelie kom hit och vi kollade på reprisen av Big Brother finalen. Det var bra att Hanna vann tycker jag! Nu på kvällen har jag, mamma och Daniela firat min storasyster som fyller 20 år idag. Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av Friends, puss

Jag plågar mig själv


Schön dag

Heii. Den här dagen började med att jag och Amanda sitter på bussen på väg till Björknäs för att ha idrottsdag. Det regnar, det blir inställt. Vi går tillbaks till skolan och sätter på en film som hette "Ps. I love you". Den var så sjukt sorglig och jag grät i princip hela filmen. Men vi fick snacks och det var väldgt mysigt.
Efter skolan åker jag, Natalie och Lina till björknas för att köpa godis. Vi åker hem till mig och jag har glömt nycklar. Vi åker hem till Lina och sätter på "The perfect man". Den var ganska bra. Sedan sitter vi och pratar och jag mår bra med två av mina bästa buddies. Nu är jag hemma och det var min dag. Hejdå nu.

7 tråkiga sanningar

1. Jag gillar inte förändringar.
2. När jag var mindre kunde jag stå på händer aslänge, göra flera rundater på raken, gå ner i brygga osv. Nu är jag stel som en pinne.
3. Jag vet inte om jag är helt nöjd med min avslutningsklänning.
4. Jag har nästan alltid örhängen på mig (ibland ringar) men nästan aldrig halsband eller armband, det är så obekvämt.
5. Jag nynnar eller sjunger på låtar all the time.
6. Koreander är verkligen inte gott haha.
7. Jag tycker Anton Hysén är såå snygg!

RSS 2.0